Servis Uber za jeftinu taksi vožnju vredi neverovatnih 37 milijardi evra

Izvor: Moto.rs, 12.Maj.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Servis Uber za jeftinu taksi vožnju vredi neverovatnih 37 milijardi evra

Pre samo četiri godine je pokrenut servis Uber koji je postao sinonim za jeftinu taksi vožnju. U početku, nakon prvih meseci postojanja ovog servisa koji postoji u većem broju gradova širom sveta je bila oko 45 miliona evra.

Sada se međutim pojavljuje najnovija procena da je vrednost ovog servisa za tržištu neverovatnih 37 milijardi evra. Uber je dostupan kao servisu preko 300 gradova širom planete. Zašto je Uber tako popularan? Pre svega zato što nije klasičan taksi >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << servis koji će vas prevesti sa jednog mesta na drugo već može da bude i servis za prevoz, preseljenja sa jednog mesta na drugo, isporuku hrane i mnogo drugog, drugim rečima sve što vam može pasti na pamet. Priprema se i inicijalna javna ponuda odnosno izlazak na berzu ovog servisa pri čemu se je kako se god krene budućnost Ubera svetla.

foto © tweaktown.com

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Uber navodno vredi 50 milijardi dolara

Izvor: ITsvet.com, 13.Maj.2015, 07:38

Posle samo četiri kratke godine, kompanija Uber se proširila na preko 300 gradova širom sveta kao taksi služba. Takođe ima sjajnu budućnost jer se lako može proširiti i na ostale industrije, sem taxi službe, tu bi još mogle biti kao kurirske službe, servisi za selidbu, isporuka hrane i još...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.