Saobraćajna policija otkrila 17.854 prekršaja za 6 dana

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 16:30

Saobraćajna policija otkrila 17.854 prekršaja za 6 dana

Uprava saobraćajne policije, tokom međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja koja je sprovedena u 30 evropskih zemalja koje su članice organizacije "ROADPOL" na putevima u Srbiji otkrila je 24.634 vozača koji su upravljali vozilima brzinom većom od dozvoljene.

Tokom sedam dana akcije koja je trajala od 19-25. aprila, saobraćajna policija otkrila je 6.780 prekršaja na putevima van naselja, 17.854 prekršaja u naselju, od čega čak 3.229 prekršaja prekoračenja brzine u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zoni pešačkih prelaza. Takođe, u istom periodu, otkriveno je još 6.283 ostalih prekršaja.

Najveću brzinu na putevima van naselja izmerili su "presretači“, koji su na auto-putu Beograd-Niš, kod Velike Plane, zaustavili državljanina Turske koji je automobilom marke "Mercedes“ upravljao brzinom od 230 kilometara na čas.

Prekoračenje brzine glavni je uzrok saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima. Na vama je da ostanete živi i sačuvate živote!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.