Samo što je seo u tatin Mustang, odmah ga je razbio VIDEO

Izvor: B92, 17.Jan.2020, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo što je seo u tatin Mustang, odmah ga je razbio VIDEO

Skupoceni automobil nije dugo izdržao u neiskusnim rukama.

Prizori slupanih Mustanga u Americi su gotovo svakodnevna pojava, ali najnoviji slučaj je u jednom detalju poseban. Naime, ovo je verovatno najbrži slučaj oštećenja Mustanga uopšte. Sve se dogodilo tako brzo da automobil nije ni stigao do puta, pa u nesreći nije ni učestvovalo drugo vozilo.

Tatin Mustang je stradao doslovno u prvoj sekundi nakon pokretanja motora. Sin je startovao motor, a kako se radi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o modelu sa manuelnim menjačem koji mu nije poznat, pa nije video da je u brzini, auto je odmah nervozno poskočio - i završio u garažnim vratima.

Da stvar bude gora, radi se o izuzetnom modelu Shelby GT350R koji za pogon koristi 5.2 V8 sa 534 KS i 581 Nm. Od 0 do 96 km/h stiže za 3,9 sekundi, a početna cena automobila iznosi 73.435 dolara.

Sudeći po komentaru nakon izlaska iz vozila, proći će dosta vremena dok otac ne odluči da ponovo dopusti sinu da sedne u auto, a kamoli da ga provoza.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.