Sa Suprom nema šale – gas do daske, pa se zakucao u drvo VIDEO

Izvor: B92, 15.Nov.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Suprom nema šale – "gas do daske", pa se "zakucao" u drvo VIDEO

Još jedan podsetnik da ulica nije trkačka staza i da sa snažnim sportskim automobilima sa zadnjim pogonom treba biti veoma oprezan. Pogotovo ako ste neiskusan vozač.

Na snimku koji stiže iz Amerike zabeležen je trenutak kada je došlo do udesa, kao i posledice po automobil nakon nezgode. Na sreću, vazdušni jastuci u automobilu su se aktivirali, pa su i vozač i suvozač sačuvali žive glave, dok je suvozač prošao sa nešto ozbiljnijim povredama, ali ne i opasnim po život. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << To se ne može reći za Toyotu Supru koja je po svemu sudeći pretrpela totalnu štetu:

Iako nisu poznati svi detalji o udesu, na osnovu snimka iz vozila jasno je da je vozač izgubio kontrolu nad Suprom nakon što je naglo dodao “gas”. Pretpostavlja se da su elektronska pomagala koja bi možda mogla da isprave vozačke greške u jednom ovakvom sportskom automobilu bila isključena u trenutku sudara – što je naročito opasno kada je u pitanju vozilo sa zadnjim pogonom i 340 “konja” ispod haube, koje do stotke stiže za samo 4,3 sekunde.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Sa novom Suprom nema šale – "gas do daske", pa se "zakucao" u drvo

Izvor: AutoBlog, 16.Nov.2019, 01:18

Još jedan podsetnik da ulica nije trkačka staza i da sa snažnim sportskim automobilima sa zadnjim pogonom treba biti veoma oprezan. Pogotovo ako ste neiskusan vozač. Kako prenosi B92, na snimku koji stiže iz Amerike zabeležen je trenutak kada je došlo do udesa, kao i posledice po automobil nakon...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.