SVIMA SE DEŠAVA, ALI IMAMO POBEDNIKA: Parkirao u garaži sa više spratova pa tražio auto par nedelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 14:27

SVIMA SE DEŠAVA, ALI IMAMO POBEDNIKA: Parkirao u garaži sa više spratova pa tražio auto par nedelja

Panika mu samo otežala potragu!

Muškarac iz malog mesta na severozapadu Nemačke, uz granicu sa Holandijom, toliko se zbunio u većem gradu da tri sedmice nije uspeo da pronađe gde je parkirao automobil.

Muškarac star 62 godine parkirao je početkom februara vozilo u višepratnoj garaži u Osnabruku, gradu od 165.000 stanovnika, i otišao na sastanak.

- Više ni ne znam koliko smo puta bili u Osnabruku tražeći automobil - rekla je njegova ćerka..
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nije imao kartu za parkiranje s nazivom parkinga jer je rampa bila otvorena zbog toga što uređaj za izdavanje kartica nije radio - tvrdi ona.

Njen otac se odvezao iz gradića Benthajma u Donjoj Saskoj u Osnabruk 3. februara. Kad je ušao u grad tražio je parking blizu centra, uparkirao se u garažu i kasnije se nije mogao setiti gde je.

Tri sedmice otac i ćerka pretraživali su mnoge garaže u Osnabruku gde ih je samo u centru oko 15. Na kraju su se obratili medijima i jedan Nemac je dojavio da je pronašao njihovo vozilo.

Automobil je bio u garaži hotela u centru grada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.