SUROVA ISTINA: Evo šta rupe na putevima čine našim AUTOMOBILIMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUROVA ISTINA: Evo šta rupe na putevima čine našim AUTOMOBILIMA (VIDEO)

Baš je jezivo...

Snimak daje odgovor na pitanje koje su krajnje granice izdržljivosti automobila u takvim situacijama.

Ulice i putevi širom sveta prepune su rupa koje, kada se na njih naiđe automobilom, na njemu mogu da ostave trajne posledice. To je bar nama ovde dobro poznato!

Međutim, autor Jutjub kanala Warped Perception preko rupa, lošim putevima i ulicama vozio namerno i brzo, kako bi pokazao šta sve rupe na putu mogu da urade automobilu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />U jednom Mercedesu E klase, sa koga je skinuo delove karoserije, provezao se ulicma Čikaga sa najgorim kolovozom i vozio auto kroz ogromne rupe.

Sve to je snimljeno kamerom normalnom brzinom i u slow motion-u, pa veoma dobro prikazuje kako točkovi, vešanje i karoserija reaguju u takvim situacijama.

Snimak daje odgovor i na pitanje koje su krajnje granice izdržljivosti automobila u takvim situacijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.