SUPERTEŠKA: POČINJE SAJAM KAMIONA

Izvor: Kurir, 26.Mar.2012, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERTEŠKA: POČINJE SAJAM KAMIONA

Od 27. do 31. marta na Beogradskom sajmu 155 izlagača, premijere privrednih vozila, motora, kamiona, autobusa i lakih dostavljača

Ko kaže da nema sajma!

BG kar šou ove godine neće biti održan, ali teškaši su stigli pod kupole Beogradskoj sajma. Jubilarni, 50. Međunarodni salon privrednih vozila i prateće opreme biće organizovan od 27. do 31. marta u halama 1, 1a, 2 (nivo A) i 3. Reč je o najstarijoj zvaničnoj međunarodnoj izložbi drumskih vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u ovom delu Evrope.

Stiže čak 155 izlagača iz 20 zemalja. Predstaviće se i uvoznici i distributeri lakih privrednih vozila. Zanimljivo je i to da prvi put organizovano učestvuje Udruženje proizvođača automobilskih delova iz Mađarske.

Najveći svetski proizvođači privrednih vozila ponudiće niz premijera privrednih vozila, motora, kamiona, autobusa i lakih dostavnih vozila sa novim performansama i nadogradnjama.

Skanija

„Skanija" dovozi nekoliko novih modela, od kojih izdvajamo „kouč skaniju", „turing HD", sa standardnom specifikacijom - optikruz, ritarder, 13-litarski EGR motor sa 400 KS, sa kuhinjom, toaletom, odmorištem za vozača kao i TV DVD i audio-sistemom...

Opel

Domaća publika videće novu generaciju „opel komba", koji donosi svežinu u B segment kombi vozila na tržišta širom Evrope sa svojim novim tehnologijama i izvrsnom funkcionalnošću. „Opel" je za sva svoja vozila obezbedio fantastične popuste. „Korsa van" košta 7.896 evra, „movano" je 18.951, dok „vivaro" košta 15.326 evra. Sve cene su bez PDV.

Solaris bus

Vodeći evropski proizvođač inovativnih autobusa „Solaris bus", čiji trolejbusi, tramvaji i električni autobusi omogućavaju javni transport bez emisije štetnih gasova, na svom premijernom nastupu na Beotraku predstaviće niskopodni gradski solo autobus „urbino 12 hibrid", koji sadrži elektromotor snage 44 KW. Troši 30 odsto manje.

Volvo

„Volvo", na svom štandu od 500 kvadrata izložiće najnovije kamione i autobuse, među kojima su tegljač FH13 42T - u EEV tehnologiji, kamion FLL42RD, na koji se stavlja nadogradnja, i 7.700 hibrid bus, sa dizel motorom i elektromotorom.

Zastava

„Zastava kamioni" izložiće vozilo „nju turbo rival" u segmentu do pet tona ukupne mase i vozilo „evrozeta" - kiper ukupne mase 8,2 tone. Na štandu će biti i cela gama vozila.

FAP

Domaća korporacija FAP, iz Priboja, promovisaće svoje poznate kamione FAP 1318 BK/32, FAP 1824/38 i FAP 2640 BKM/32, kao i novi gradski srednjepodni autobus.

Mercedes

„Mercedes-Benc SCG" tradicionalno izlaže u Hali 3 sa kompletnim programom komercijalnih vozila „mercedes", „fuso" i „setra". Zvezda štanda je novi „aktros", koji je na prošlogodišnjem sajmu u belgijskom Kortrijku stručni žiri proglasio za najbolji kamion 2012. godine.

Karta 300 dinara

Sajam će biti otvoren svakog dana od 10 do 18 sati. Cena ulaznice je 300 dinara za pojedinačne i 200 dinara za grupne posete. Svečano otvaranje biće upriličeno sutra u 11.00 u Hali 3.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.