STANJE NA PUTEVIMA: Potrebna je PUNA KONCENTRACIJA za volanom uz česte odmore

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 08:26

STANJE NA PUTEVIMA: Potrebna je PUNA KONCENTRACIJA za volanom uz česte odmore

Izveštaj AMSS...

Sredina jula, prvi dan vikenda i još jedna velika smena turista. Sezona dugih putovanja na temperaturama koje su u najtoplijem delu dana preko tridesetog podeljka. Vikendom zadržavanja postaju duža i višesatna na pojedinim graničnim prelazima.

Kvarovi na vozilu su na ovim temperaturama česti, a srazmerno intenzitetu saobraćaja i broj nezgoda se povećava. Zato je vozačima u danima pojačanog saobraćaja potrebna puna koncentracija za volanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz češće odmore.

Ne pokušavajte da brzom vožnjom nadoknadite izgubljeno vreme na nekom prelazu ili na deonici na kojoj je iz nekog razloga vožnja bila usporena.

Iz Javnog Preduzeća "Putevi Srbije" preduzimaju sve neophodne mere kako bi protok vozila kroz kanale za naplatu putarine bio brži. Trenutno se bez zadržavanja prolazi na naplatnim rampama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.