STANJE NA PUTEVIMA: Dobri uslovi za vožnju - na ovim graničnim prelazima čekanja i do 10 sati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 11:20

STANJE NA PUTEVIMA: Dobri uslovi za vožnju - na ovim graničnim prelazima čekanja i do 10 sati!

AMSS saopštio...

Prema informacijama Uprave granične Policije, jutros na putničkim terminalima srpskih graničnih prelaza nema zadržavanja, dok su na teretnim terminalima najduža zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš gde se na izlazu čeka 10 sati.

Na graničnom prelazu Kelebija na teretnim terminalima čeka se tri sata, na graničnom prelazu Batrovci osam sati, na graničnom prelazu Bezdan pet sat, na graničnom prelazu Šid dva sata i na Gradini 60 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na ostalim graničnom prelazu nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Stigao je hladan vazduh koji svaku mokru deonicu pretvara u poledicu. Nagib puta, oštrina krivine, mostovi, nadvožnjaci i prevoji su najopasnija mesta gde se tanak sloj leda najpre javlja, zbog čega iz Auto Moto Saveza Srbije vozilima preporučuju da voze sporije i uvek sa većim odstojanjem između vozila, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Pojačan saobraćaj očekuje se unutar gradova kao i na njihovim prilazima, saopštio je AMSS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putevi Srbije upozoravaju vozače na led na putu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2023, 07:46

JP "Putevi Srbije" apelovalo je danas na učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer je, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, na jugozapadu Srbije, u sredu ujutro, 6. decembra, moguća lokalna pojava kiše.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.