SPREMITE SE ZA GUŽVE: Danas pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 11:45

SPREMITE SE ZA GUŽVE: Danas pojačan intenzitet saobraćaja na svim putevima

Imajte strpljenja...

Zbog predstojećih praznika očekuje se povećan intenzitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima, a JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na putnim objektima preko reka, pa je potreban oprez u vožnji.

Zabrana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi je na sledećim putnim pravcima:

II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik

II A-199 Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica

II A-210 Kopaonik - Rudnica

II A-211 Kopaonik - Jaram i

II A-198 Raška - Kuti - Odvraćenica

JP "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, apeluje da vozači prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.