ŠOK: Žena sa svojim Mustangom ULETELA U SUPERMARKET (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 14:43

ŠOK: Žena sa svojim Mustangom ULETELA U SUPERMARKET (FOTO)

"Mislim da mi se zaglavila pedala gasa"

Službe hitne pomoći u Južnoj Karolini nedavno su morale da reaguju na prilično bizaran incident u kojem je automobil udario u prodavnicu. Nije iznenađujuće što je taj automobil bio Ford Mustang.

Nesreća se dogodila uveče 12. juna, i dok se može pretpostaviti da se Mustang sudario dok je pokušavao da "zapali" gume, vozač je rekao službenicima policije u Vilijamstonu da je vozila u rikverc na parkingu kada se papučica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gasa zaglavila.

Slike koje su podelili vatrogasci, kao i razni drugi korisnici društvenih mreža, prikazuju tamnosivi Mustang kabriolet koji razbija staklena vrata prodavnice i obara brojne police. Teško je utvrditi kolika je šteta na Fordu, ali to bi trebalo da bude najmanja briga vlasnika.

U nesreći, srećom, niko nije povređen, iako je lako ismejati ovakve nesreće, čini se da se one dešavaju prilično često. U mnogim slučajevima, nezgode pri parkiranju izazivaju vozači koji pomešaju papučicu gasa sa pedalom kočnice.

Ako je tačno da se pedala gasa zaglavila na ovom Mustangu, onda je to zaista sramota za vozača i naglašava važnost dobrog održavanja kako bi se izbegli incidenti poput ovih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.