SLEDI TUŽBA? Beograđanin prodao polovnjaka za 9.000 evra, a kupac mu traži 1.800 evra zbog kvarova

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 18:29

SLEDI TUŽBA? Beograđanin prodao polovnjaka za 9.000 evra, a kupac mu traži 1.800 evra zbog kvarova

Od muškarca se traži da isplati 1.800 evra kupcu i da nadoknadi troškove na sastavu opomene od 13.500 dinara u roku od 8 dana od prijema iste.
Jedan Beograđanin požalio se na društvenim mrežama da mu je stigla "opomena pred tužbu" od strane kupca, kom je prodao svoj automobil u februaru ove godine, zbog uočenih kvarova na vozilu. Kako stoji u opomeni, od muškarca se traži da isplati 1.800 evra kupcu i da nadoknadi troškove na sastavu opomene od 13.500 dinara u roku od 8 dana od prijema iste. Muškarac je na mreži pokušao da pronađe pravni savet da li postoji osnov za tužbu.
Kupac je u "opomeni pred tužbu" naveo da je uočio da automobil na 1.000 kilometara troši litar ulja, te da je DPF ventil začepljen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.