SKANDAL U PODGORICI! BILI ZAHVALNI TITU SAMO JEDAN DAN: Ekspresno uklonjen natpis sa spomenika Brozu! Evo šta sada piše! (FOTO)

Izvor: Kurir, 20.Dec.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U PODGORICI! BILI ZAHVALNI TITU SAMO JEDAN DAN: Ekspresno uklonjen natpis sa spomenika Brozu! Evo šta sada piše! (FOTO)

Dan oslobođenja Podgorice proslavljen je i otkrivanjem spomenika Josipu Brozu Titu, ali na njemu više ne piše da se stanovnici Titograda i Podgorice zahvaljuju doživotnom predsedniku SFRJ, što potvrđuju fotografije napravljene 18. decembra i juče nakon otkrivanja spomenika.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tito u Podgorici: Spomeniku već fali deo? (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Dec.2018

Na postamentu spomenika Josipu Brozu Titu, koji je postavljen pre dva dana, više ne piše "Zahvalni građani Titograda i Podgorice"!..Foto: MONDO..Spomenik Josipu Brozu Titu svečano je otkriven juče, a dan ranije postavljen je u parku na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog...Stigao Tito! ..Na postamentu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.