SA POLICIJOM NEMA ŠALE: Vozio po pravilima po ograničenju, a ipak DOBIO KAZNU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 11:47

SA POLICIJOM NEMA ŠALE: Vozio po pravilima po ograničenju, a ipak DOBIO KAZNU (FOTO)

Nesvakidašnji slučaj...

Berlinska policija objavila je na Tviteru fotografiju jednog vozača koji je kažnjen iako suštinski nije napravio saobraćajni prekršaj. Ipak njegov gest nije mogao proći nekažnjeno, iako je, verovatno mislio da će se izvući.

Naime, nemačka policija je kaznila vozača automobila marke "audi" iz Berlina jer je prema radaru na putu pokazao srednji prst.

Muškarac se namerno sporo dovezao do radara I pokazujući srednji prst prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njemu pokazao šta misli o kontroli saobraćaja, navodi berlinska policija.

Radar se u tom trenutku aktivirao, zbog vozača pored koji je prebrzo vozio, pa su oba vozača snimljena.

- Drugi vozač je pretekao vozača "audija", a radar se aktivirao zbog brzine kojom je vozio. Tako je radar slikao i vozača koji je vozio prebrzo i vozača koji je pokazao srednji prst - priopćila je policija.

Der linke Autofahrer fuhr extra langsam an unser Blitzer-Auto ran und zeigte dann unseren Kolleg., was er von der Geschwindigkeitskontrolle hält.🖕

Er rechnete nicht mit dem anderen Auto, welches zu schnell fuhr - 📸

Der rechts bekommt eine OWi und der links eine Anzeige wegen… pic.twitter.com/kRXDQdc0sV

— Polizei Berlin (@polizeiberlin) January 2, 2024

Oba će vozača dobiti kaznu. Vozač Audija dobit će kaznenu prijavu zbog uvrede iz članka 185. Kaznenog zakona, dok će drugi vozač dobiti kaznu za prekoračenje dopuštene brzine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.