Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozberg želi da ispravi greške iz prošle godine (VIDEO)

Niko Rozberg kaže da je sada njegov jedini cilj bio da ispravi greške iz prošlogodišnje VN SAD kada je predao titulu u ruke Luisa Hamiltona.

Vozač Mercedesa je u sjajnoj formi sa četiri pobjede u posljednjih pet trka, uz osvojene tri pol pozicije. Na Circuit of the Americas ide sa 33 poena prednosti u odnosu na timskog kolegu, četiri runde prije kraja.

Ostin nosi neka frustrirajuća sjećanja za Nijemca, gdje je završio iza Hamiltona u prethodne dvije trke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Prošle godine je izletio sa vlažne staze, praktično uručivši Hamiltonu pobjedu i šampionat. Ovoga puta Rozberg cilja desetu pobjedu sezone, da bi se za korak približio osvajanju naslova.

„Prošlogodišnja trka nikako nije bila dobra za mene, tako da očekujem da to ispravim ovoga puta“, rekao je Rozberg. „Nadam se da nećemo imati iste vremenske uslove kao prošle godine, ono je bilo prilično ludo. Nadam se da će biti suvo, najviše zbog navijača, oni su bili nevjerovatni čekajući po kijametu, tako da zaslužuju lijep, suv vikend.“

Nakon što je Mercedes uknjižio titulu u konkurenciji konstruktora u Japanu, lider šampionata je uživao u proslavi u sjedištu tima u Velikoj Bitaniji.

„Bila je to sjajna sedmica, povratak u Veliku Britaniju sa osvojenom konstruktorskom titulom i proslava sa kolegama u Brekliju i Briksvortu“, osvrnuo se Rozberg. „Radili su naporno i zaista zaslužili naslov. Posao je obavljen za ovu godinu, ali ja znam da su oni već fokusirani na 2017.“

(vrelegume.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Rozberg: Da ispravim greške od prošle godine

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2016, 15:58

Niko Rozberg kaže da ne oseća pritisak pred kraj F1 sezone. On pre svega želi da ispravi greške koje je napravio prošle godine u Ostinu i da se približi tituli..."Prošle godine nije bilo tako dobro za mene, izgubio sam titulu, ali radujem se povratku tamo i prvi zadatak koji imam je da ispravim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.