Rozberg navijao za Vilijams

Izvor: Autoportal.rs, 22.Nov.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozberg navijao za Vilijams

Nemački vozač u bolidu Mercedesa nije krio svoje razočaranje što mu se u prvom startnom redu neće pridružiti neko od vozača Vilijamsa.

Niko Rozberg je osvajanjem pol-pozicije na današnjim kvalifikacijama obezbedio sebi najbolju moguću poziciju pred sutrašnju trku. Odmah iza njega startovaće vodeći u šampionatu, Luis Hamilton. Nemački pilot se nadao da bi mesto Britanca mogao da zauzme jedan od vozača Vilijamsa.

"Naravno da sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << nadao da će neko uspeti da završi ispred Luisa. Ali Valteri kaže da je odvezao najbolji krug koji je mogao, tako da, šta je tu je," rekao je Rozberg nakon kvalifikacija.

"Svakako da bi bilo sjajno da je barem jedan od vozača Vilijamsa završio između mene i Luisa ali to bi moglo i sutra da se dogodi," dodao je Nemac.

Prednost Hamiltona iznosi 17 poena, a obzirom da se ove godine poeni na poslednjoj trci sezone računaju dvostruko, Rozbergu ni pobeda ne garantuje titulu ukoliko Britanac završi na mestu broj dva. Tako da pored svoje sjajne vožnje Rozbergu je potrebna pomoć nekog drugog vozača, najverovatnije iz ekipe Vilijams.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.