Redizajnirana E klasa stiže 27.maja

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 22:14

Redizajnirana E klasa stiže 27.maja

Premijera će biti onlajn...

Kao u ostale premijere novih modela koje su održane u poslednje vreme, i ova će biti online.

Mercedes E Class Radio Code Generator Online Solution https://t.co/GxcE28n5WC pic.twitter.com/LWQLYe7NfQ

— Car Rental DXB (@carsrentaldxb) May 19, 2020

Mercedes je početkom marta, uoči izbijanja pandemije koronavirusa, predstavio restilizovanu E klasu u limuzinskoj i karavan verziji, a debi kupea i kabrioleta dogodiće se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krajem ovog meseca.

Očekuje se da će se ta dva modela razlikovati od aktuelnih varijanti po novom dizajnu svetlosnih grupa i maske hladnjaka, dok će najveće promene na zadnjem delu vozila pretrpeti stop svetla.

U unutrašnjosti će komandnom tablom dominirati dva spojena ekrana od po 12,3 inča, koji izgledaju poput velikog tabelta. Onaj ispred vozača služiće kao digitalna instrument tabla, dok će desni opsluživati Mercedesov MBUX multimedijalni sistem.

Mercedes će u okviru redizajnirane E klase kupe predstaviti i unapređenu verziju sportskog E53 AMG sa 435 KS (320 kW) i 520 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Više tehničkih podataka o restilizovanoj E klasi kupe i kabriolet biće poznato 27. maja, kada će biti objavljene i fotografije ovih automobila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.