Rđa kao magnet za kupce

Izvor: Autoportal.rs, 14.Dec.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rđa kao magnet za kupce

Kada prodavci stavljaju automobil na prodaju u oglasu se obavezno pohvale činjenicom da njihov ljubimac na sebi nema nijedan trag rđe. Ovaj prodavac se poslušio potpuno suprotnom taktikom.

Ova Volkswagen "Buba" koja se našla na prodaju na sajtu "eBay" apsolutno nas je oduševila svojim izgledom. Iako je automobil napravljen 2000. na njemu nema nijegnog dela karoserije koji nije potpuno zarđao.

Naravno, nije u pitanju prava rđa već je vlasnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << između ostalih detalja kojih ima u izobilju, odlučio da umesto standardnih boja svoju "Bubu" ofarba u boju rđe.

Da li će ovo biti dovoljno da privuče kupce ostaje da se vidi, ali možda je ovo samo mala parodija na činjenicu da su VW automobili, a među njima prednjači Golf III, dugi niz godina imali problema sa korozijom.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.