Radovi u zoni ispod Brankovog mosta

Izvor: B92, 05.Apr.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi u zoni ispod Brankovog mosta

Preduzeće "Beograd put" počeće u četvrtak 5. aprila radove na rekonstrukciji raskrsnice ulica Gavrila Principa, Crnogorske i Jug Bogdanove, koja se nalazi u zoni ispod Brankovog mosta.

Prva faza radova, koja podrazumeva rekonstrukciju trotoara, izvodiće se od 22 do 4 časa tri noći zaredom - između četvrtka i petka, petka i subote i subote i nedelje (5/6, 6/7. i 7/8. aprila 2012. godine).

Ova faza obavljaće se tokom redovnog odvijanja saobraćaja, uz odgovarajuću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prateću signalizaciju.

Iz "Beograd puta” apeluju na vozače da obrate pažnju na izvođače radova i preporučuju da u navedenim terminima izbegavaju zonu radova.

U ovom preduzeću kažu da će o terminu početka druge faze radova, koja podrazumeva zatvaranje ove raskrsnice za saobraćaj, svi učesnici u saobraćaju biće blagovremeno obavešteni .

Pročitajte o aktuelnim radovima na delu autoputa kroz Beograd.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.