Radovi ispod Brankovog mosta

Izvor: B92, 09.Apr.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi ispod Brankovog mosta

Ekipe "Beograd puta" nastavljaju sa rekonstrukcijom raskrsnice ulica Crnogorske, Jug Bogdanove i Gavrila Principa u zoni ispod Brankovog mosta. Radovi će se odvijati tokom naredne tri noći, između 9. i 12. aprila.

Kako ova faza podrazumeva radove na samom kolovozu, naredne tri noći (ponedeljak na utorak, utorak na sredu i sredu na četvrtak, odnosno 9/10, 10/11. i 11/12. april) zona ove raskrsnice biće zatvorena za saobraćaj u periodu od 22 do 4 časa.

Iz "Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puta” savetuju vozače da u navedenim terminima izbegavaju zonu radova.

Takođe, tokom ove tri noći izvodiće se radovi na sanaciji Makenzijeve ulice, na potezu od Slavije do Ulice cara Nikolaja.

Ovi radovi će se izvoditi pod saobraćajem, pa se apeluje na vozače da prilagode brzinu i obrate posebnu pažnju na radnike na terenu.

Pročitajte o aktuelnim radovima na delu autoputa kroz Beograd.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.