RAZREŠENA MISTERIJA? Procurela informacija o kupcu auta od ŠESNAEST MILIONA EVRA: Reč je O FUDBALERU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZREŠENA MISTERIJA? Procurela informacija o kupcu auta od ŠESNAEST MILIONA EVRA: Reč je O FUDBALERU!

Ime će vas iznenaditi!

Bugatti je predstavio nedavno La Voiture Noire na sajmu u Ženevi u čast 110 godina osnivanja kompanije. Cena od šesnaest miliona dolara ga čini najskupljim autom sveta a prodat je maltene odmah po predstavljanju.

Dugo se spekulisalo ko je kupac, ali izgleda da je ta misterija razrešena. Prema nezvaničnim saznanjima medija, najskuplji automobil u istoriji kupio je niko drugi do Kristijano Ronaldo!

🏡😎☀️

A post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Feb 21, 2017 at 4:48am PST

Ronaldo je poznat kao obožavalac superautomobila, a u svom voznom parku već ima Bugatti Chiron, na kojem je i baziran La Voiture Noire.

Poput varijante Divo odlikuje ga jedinstvena karoserija koja je i "napumpala" vrednost do sumanutih 16.000.000.

Good morning 👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Oct 3, 2017 at 2:07am PDT

Pod haubom je modifikovani 8,0-litarski kvad-turbo W16 koji bi trebalo da razvija više od 1.500 KS i 1.600 Nm koliko ima i standardna verzija.

Osim toga na društvenim mrežama je često pozirao pored Ferrarija, Aston Martina, Lamborghinija, Rolls Royceva i sličnih skupocenih vozila.

Arrived 👌👌👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Sep 6, 2017 at 3:50am PDT

Ronaldo ima godišnju platu od 30 miliona evra u Juventusu, a na to treba dodati i velike bonuse koje dobija, te profit od marketinških prava i sponzora, pa se procenjuje da godišnje inkasira najmanje 120 miliona evra tako da bi mu cena od 16 miliona za novi auto bila prava sitnica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.