RADOVI NA PUTU: Na nekim deonicama je saobraćaj POTPUNO OBUSTAVLJEN, koristite alternativne prelaze

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 22:48

RADOVI NA PUTU: Na nekim deonicama je saobraćaj POTPUNO OBUSTAVLJEN, koristite alternativne prelaze

Izveštaj AMSS.

Kako saznajemo od Javnog Preduzeća "Putevi Srbije", zbog velikog broja radova, saobraćaj će biti usporen, a na nekim deonicama čak i obustavljen.

Danas od 09h do 12h i od 13h do 17h, zboga asfalterskih radova saobraćaj će biti obustavljen na deonici Kraljevo - granica sa Crnom Gorom; deonica Ribariće - Mehov Krš. Alternativni putni pravac je Novi Pazar - Pazarište - Tutin - Mehov Krš - granica sa Crnom Gorom.

Kako saznajemo od kolega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz AMSCG, do 30.07. saobraćaj se obustavlja na putu Rožaje - Špiljane i to u terminu od 13h do 16h  i od 20:30h do 00:30h.

Danas u periodu od 07h do 17h izvode se radovi na Mašinskom krpljenju kolovoza na delu autoputa E75 na deonici Petlja Kovilj - Petlja Beška, u smeru ka Beškoj, a saobraćaj se u zoni radova odvija samo preticajnom trakom.

Na naplatnim rampama, prolazi se bez zadržavanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.