Prvi pogled u unutrašnjost Mazde CX-60

Izvor: B92, 22.Feb.2022, 16:47

Prvi pogled u unutrašnjost Mazde CX-60

Novi SUV debituje u martu.

Izrađena u Japanu, potpuno nova Mazda CX-60 imaće svoju premijeru 8. marta. U Mazdi tvrde da će enterijer automobila biti "potpuno novo iskustvo za vozače i putnike".

Kako kažu u kompaniji, enterijer ovog SUV-a nadahnut je konceptom Kaichô, odnosno "harmonijom koja proizlazi iz mešanja različitih materijala i tekstura, uključujući drvo javora, nappa kožu, japanski tekstil i hromirane detalje".

Za dizajn unutrašnjosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozila karakterističan je Musubu, jedinstveni japanski način šivenja tekstila, koji je bio inspiracija za šavove na instrumentnoj ploči.

Mazda CX-60 je potpuno novi model japanskog proizvođača, koji najavljuje novu generaciju SUV/krosover vozila, a koristiće plug-in hibridni pogon.

Više detalja biće poznato nakon premijere.

Privilegija Amerikanaca: Mazda CX-50 FOTO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.