Prosi na ulici a vozi se u Mercedesu

Izvor: Autoportal.rs, 17.Nov.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosi na ulici a vozi se u Mercedesu

Poput naše zemlje i SAD su pune prosjaka na ulici. I dok većina na taj način skuplja novac za hranu jedna trudnica je koristila nesebičnu pomoć prolaznika kako bi skupila za novi Mercedesa.

Iz San Dijega, Kalifornija, dolazi nam priča o trudnici koja je zajedno sa malim sinom stajala na raskrsnici sa znakom "Molim Vas pomozite" kako bi dobila novac od prolaznika dobrog srca.

Ništa ne bi bilo čudno da tu istu trudnicu nije uslikala jedna devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << kako sa raskrsnice odlazi u Mercedesu E320 koji košta oko 20 000 evra. Za volanom je bio muškarac koji je sa trudnicom brojao novac dok su se zajedno smejali.

Devojka koja je slikala prevarante pratila ih je do njihovog stana za koji plaćaju kiriju od oko 2 000 evra mesečno. Da li će ovo biti dovoljno policiji da ih uhapsi ne znamo ali ove fotografije donose novo razočaranje u ljudsku rasu.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.