Prodaja polovnih Citroena C3 i C4

Izvor: B92, 21.Apr.2011, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja polovnih Citroena C3 i C4

Kompanija Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, započinje akciju prodaje korišćenih službenih automobila, prvenstveno modela Citroen C3 i C4.

"Izuzetno uspešni modeli francuskog proizvođača, koji su prodati u više od po 2 miliona primeraka, mogu ovih dana da se nabave po izuzetno povoljnim uslovima i predstavljaju pravo osveženje na tržištu polovnih vozila", kažu iz ove kompanije.

Dizel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verzija Citroena C3 1.4HDi sa paketom opreme koji obuhvata: metalik boju, klima uređaj, vazdušne jastuke za vozača i suvozača, CD MP3, prednja svetla za maglu, daljinsko centralno zaključavanje, servo upravljač, električne podizače prednjih stakala, upravljač podesiv po visini i dubini i putni računar. Prodaje se 40 primeraka ovog modela, a mogu se nabaviti sa navedenim motorom i paketom opreme od 5.800 evra, dok je prosečna cena 6.500 evra.

Citroen C4 1.6 HDi sa opremom (klima uređaj, metalik boja, 6 vazdušnih jastuka, CD MP3, tempomat sa limitatorom brzine, ABS, putni računar, Bluetooth, daljinsko centralno zaključavanje, progresivni servo upravljač, svetla za maglu, električni podizači prednjih stakala, upravljač podesiv po dubini i visini, sedište vozača podesivo po visini, središnji naslon za ruku sa pretincem, 16’’ točkovi) košta od 9.200 do 9.900 evra.

"Za izuzetan dodatak na ovu nesvakidašnju ponudu pobrinuo se Hypo lizing dajući kupcima sjajne uslove. Za sva vozila iz ove ponude važi ponuda kupovine na lizing sa 10% učešća i sa rokom otplate do 4 godine", kažu iz Vitro Groupa.

Vozila se nalaze u centru Citroen-Ada u Radničkoj 22 u Beogradu, a radno vreme salona je od 8 do 19h, subotom od 8 do 14h.

Vozili smo Citroen C3 1.4i SX

Polovnjak: BRC uređaj na Citroenu C4 1,4 16V

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.