Procurio VW Arteon Shooting Brake FOTO

Izvor: B92, 18.Jun.2020, 09:00

"Procurio" VW Arteon Shooting Brake FOTO

Iz Kine nam stižu prve fotografije Volkswagenovog kupe-karavana.

Nedelju dana pre zvanične premijere Volkswagena Arteon Shooting Brake, na Internet su dospele fotografije ovog automobila.

Doduše, na njima je verzija za kinesko tržište, gde Arteon nosi oznaku CC, ali se očekuje da će model za Evropu imati sličan dizajn.

Prema informacijama iz kineskih medija, Arteona Shooting Brake ima istu širinu i visinu kao limuzinska verzija, dok je dužina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povećana na 4.869 mm.

Na fotografijama se može videti i varijanta sa opcionim panoramskim krovom a, kako se navodi, kupcima će na raspolaganju biti alu felne prečnika 18 ili 19 inča.

Dok čekamo zvaničnu premijeru Arteona Shooting Brake i specifikacije za evropsko tržište, da napomenemo da će u Kini ovaj automobil biti dostupan sa 2.0 litarskim turbo-benzincem, u opcijama sa 186 KS i 220 KS, a snaga će se prenositi na točkove putem 7-stepenog DSG automatizovanog menjača.

Online premijera modela za Evropu najavljena je za 24. jun, kada bi trebalo da bude predstavljen i redizajnirani Arteon u limuzinskoj verziji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.