Prilikom KRAĐE AUTOMOBILA naišli su na nepremostivu prepreku - RUČNI MENJAČ! Pogledajte kako je to izgledalo... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 16:51

Prilikom KRAĐE AUTOMOBILA naišli su na nepremostivu prepreku - RUČNI MENJAČ! Pogledajte kako je to izgledalo... (VIDEO)

Dvojica maloletnika iz SAD uhapšena su zbog pokušaja krađe automobila, što im nije uspelo - jer je automobil koji su nameravali da ukradu imao ručni menjač

Pre nešto više od dve nedelje, u američkoj državi Merilend dogodila se neuspešna krađa automobila.

Bilo je to u subotu, 25. marta popodne, kada su dvojica maloletnika na benzinskoj pumpi zaskočila vlasnika automobila.

Odmah nakon dolivanja goriva, vlasnik Subarua WRX primetio je dvojicu kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trče ka njemu. Potom su nasilno otvorili vrata, zgrabili vlasnika vozila i od njega tražili ključ.

Dao im ga je, što se vidi na snimku sa nadzorne kamere.

Bila bi to vrlo uobičajena krađa vozila, da ovi "klinci" nisu ušli u – vozilo sa ručnim menjačem. Pošto nisu znali da voze tako čudan automobil, posle nekoliko sekundi izašli su iz njega i peške pobegli sa mesta zločina. Ni pola sata kasnije policija ih je pronašla u komšiluku i posle kraće potere uhapsila, prenosi Autonet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.