Prikazan rendering Dodge Challenger A/T Untamed Concept modela

Izvor: Moto.rs, 03.Sep.2014, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikazan rendering Dodge Challenger A/T Untamed Concept modela

Dizajner Joe Ruiter je predstavio svoj Dodge Challenger A/T Untamed koncept preko tri računarska renderinga. Ovaj koncept je dizajniran da kombinuje američke muscle automobile u off roading.

Vozilo je bazirano na Challenger Hellcat modelu i karakteriše ga dramatično revidirani stil sa novim zadnjim prtljažnim delom kao i štitinicima za karoseriju, modifikovani branici, kao i integrisani donji svetlosni bar te A/T oznake. U smislu motora Ruiter je rekao da bi tjunirani V6 motor imao više smisla od Hellcat V8 sa stanovišta mase vozila. Dizajner želi da strast koja je data Hellcat modelu bude pogurana u više oblasti.

foto © worldcarfans.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.