Preuređen Golf iz 1979: Dobio ime po po narko-bosu VIDEO

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 16:26

Preuređen Golf iz 1979: Dobio ime po po narko-bosu VIDEO

Uvek nam je zanimljivo da vidimo kako se modifikuju stari modeli automobila. Ovog puta, pred nama je "našminkani" VW Golf prve generacije.

Ovaj automobil je proizveden 1979. godine, mada ga je vlasnik kupio 2014. Odlučio je da karoseriju iz plave, lakura u narandžastu boju, a automobil je nazvao "Eskobar" (zna se po kome).

U automobil, koji se nalazi u Južnoafričkoj Republici, stavljen je motor iz hečbek R32 modela, a vlasnik napominje da je većinu delova morao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da uveze u Južnu Afriku iz Evrope.

Još neke modifikacije uključuju presvučena sedišta, zvučnu izolaciju, ručke skinute sa Porsche modela, kao i to što je automobil znatno spušten.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.