Prestala proizvodnja Audija R8

Izvor: AutoBlog, 25.Mar.2024, 02:38

Prestala proizvodnja Audija R8

Foto: TopGearAudi je 10. novembra prošle godine prestao sa proizvodnjom modela TT, dok je R8 trebalo da se penzioniše ubrzo nakon toga. Međutim, to se tada nije dogodilo.Iako je prvobitni plan bio da se proizvodnja prekine pre početka ove godine, R8 je ostao na proizvodnim trkama u fabrici Bollinger Hofe sve do sada. Poslednji primerak je bio R8 Performance quattro Edition u Vegas Yellow boji i sa 20-inčnim točkovima u boji bronze. Znajući da je kraj ovom sportskom modelu blizu, bogati kupci su u proteklom periodu žurili da nabave novi primerak. Primera radi, prodaja Audija R8 se udvostručila prošle godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Amerikanci su 2023. kupili 631 automobil, što je povećanje od čak 101 odsto u odnosu...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Prestala proizvodnja Audija R8 modela

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2024

Audi je 10. novembra prošle godine prestao je sa proizvodnjom modela TT, dok je R8 trebalo da se penzioniše ubrzo nakon toga. Međutim, to se tada nije dogodilo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.