Preskupi delovi Mercedesa S65 AMG

Izvor: Autoportal.rs, 24.Okt.2014, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preskupi delovi Mercedesa S65 AMG

Kada pogledamo tjuningovane automobile gotovo uvek se oduševimo kako bolje izgledaju sa dodatim spojlerom ili prednjim branikom. A da li ste se ikada zapitali koliko ti delovi koštaju?

Tjuning kompanija "Voltage Design" objavila je svoj cenovnik, u koji smo morali da pogledamo više puta da bismo poverovali, a u kojem se nalaze jasne cene delova za Mercedes S65 AMG.

Neki od delova koštaju gotovo koliko i čitav automobil ovog proizvođača iz "A" klase. >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Prednji spojler, trepavice iznad farova, pokrivač retrovizora, "Voltage" logo, spojler na krovu i zadnji difuzor, sve naravno napravljeno od karbon fibera koštaće vas ukupno 24 900 evra.

Ako želite i haubu od istog materijala to će vas koštati dodatnih 3 000 evra. Ukoliko "iskeširate" 14 850 evra možete dobiti nove keramičke kočnice. U ponudi se nalaze i točkovi od 21 inč ali nismo sigurni da li se oni dobijaju gratis uz kočnice ili se i za njih morate "otvoriti".

Rad na motoru takođe ima svoju cenu. Da bi se V12 motor zapremine 6.0 litara sa fabričkih 620 konjskih snaga dogurao do 670 konja i makimalne brzine od 300 km/h morate ostati kraći za 3 899 evra. Želite još snage? Nikakav problem, za 710 konja i maksimalnu brzinu od 320 km/h treba doplatiti još 7 899 evra.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.