Prekid radova u tunelima prema CG

Izvor: B92, 13.Jan.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid radova u tunelima prema CG

Iz JP "Putevi Srbije” saopšatavaju da u periodu od 14. do 23. januara 2012. godine neće biti obustave u saobraćaju u tunelima na deonoici od Prijepolja prema Crnoj Gori.

Do obustave saobraćaja u ustaljenim terminima neće dolaziti, jer se zbog niskih temperatura odlaže izvođenje radova na sanaciji i proširivanju tri uzastopna tunela na državnom putu I reda, M-21, deonica Prijepolje – Gostun - granica Crne Gore.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o nastavku radova na sanaciji ovih tunela, i novim terminima potpunih obustava saobraćaja zbog tih radova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od danas do 23. januara bez radova na tunelima

Izvor: Blic, 14.Jan.2012, 16:45

Na delu puta Prijepolje - Gostun - granica Crne Gore od danas do 23. januara neće biti izvođeni radovi na sanaciji i proširivanju tri uzastopna tunela...Radovi se neće izvoditi zbog niskih temperatura vazduha, saopštili su "Putevi Srbije"...Javnost će naknadno biti obaveštena o nastavku radova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.