Predstavljen Holden Trax LTZ Turbo sa bogatom dodatnom opremom

Izvor: Moto.rs, 14.Avg.2014, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Holden Trax LTZ Turbo sa bogatom dodatnom opremom

Kompanija Holden predstavila je novi, vrhunski Trax LTZ Turbo model dizajniran da se dopadne kupcima koji pažnju obraćaju na performanse vozila. Ovaj model karakteriše 1.4L četvorocilindarski motor koji razvija 138 ks izlazne snage i 200 Nm obrtni moment, a koji je uparen sa šestostepenom automatskom transmisijom, zahvaljujući čemu beleži 6.9L/100km prosečnu potrošnju.

Budući da Trax LTZ Turbo pripada samom vrhu ponude, odlikuje ga bogata dodatna oprema, kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << senzori za kišu, svetla za maglu i set 18“ aluminijumskih točkova. Tu su i sedišta sa grejačima, točak upravljača presvučen kožom kao i „Sportec“ oprema. Pored toga, model odlikuje panoramski krov, kamera sa zadnje strane kao i MyLink zabavno-informativni sistem sa Bluetooth/USB/iPod opcijom povezivanja.

foto © Holden

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Hyundai Elantra Coupe stigao na auto tržište Amerike

Izvor: Moto.rs, 14.Avg.2014

Jim Trainor, zvanični predstavnik Hyundai Motor America, potvrdio je da je Elantra Coupe dostupan na tržištu SAD, ali naglašava da će model biti ukinut da bi se proizvođač u potpunosti posvetio Elantra sedan i Elantra GT modelu. ..Trainor je izrazio žaljenje zbog najavljenog ukidanja ovog modela,...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.