Predstavljen 2016 Acura MDX sa novom transmisijom

Izvor: Moto.rs, 04.Feb.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen 2016 Acura MDX sa novom transmisijom

Acura je predstavila 2016 MDX model koji će zvanično biti predstavljen krajem ovog meseca.

Ovaj model praktično izgleda isto kao i njegov prethodnik, a unapređeni model odlikuje veliki broj izmena enterijera, uključujući Siri glasovno prepoznavanje kao i Multi-View zadnju kameru sa Dynamic Guidelines. Tu je i novo Easy Entry sedište za vozača koje se pomera 35mm unazad kada se vrata vozača otvore. Ispod poklopca motora nalazi se 3.5L VV6 motor koji je uparen sa novom devetostepenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << automatskom transmisijom sa Sequential SportShift tehnologijom.

Težina vozila je 30 kilograma manja u odnosu na prethodni model koji je odlikovala šestostepena automatska transmisija. Ovaj krosover odlikuje i unapređeni Super Handling All-Wheel Drive, SH-AWD sistem koji je lakši i nudi unapređenije mogućnosti. Model odlikuje i prošireni AcuraWatch paket koji podrazumeva Adaptive Cruise Control, Collision Mitigation Braking, Forward Collision Warning, Lane Departure Warning kao i Lane Keeping Assist sisteme.

foto © Acura

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.