Povratak korenima: svetska premijera potpuno nove Toyote Land Cruiser

Izvor: AutoBlog, 02.Avg.2023, 16:47

Povratak korenima: svetska premijera potpuno nove Toyote Land Cruiser

* Toyotin potpuno novi Land Cruiser oslanja se na tradicionalni kvalitet, izdržljivost i pouzdanost koji su potvrđeni u najtežim uslovima eksploatacije* Novi model objedinjuje legendarnu istoriju Land Cruisera s novim tehnologijama, pružajući izuzetne performanse na putu i van njega * Nova GA-F platforma, kao karoserija-na-okviru, osnova je za značajno povećanje krutosti karoserije i samog rama, poboljšavajući tako odziv, vožnju i upravljanje vozilom* Prvi Land Cruiser koji je dobio električni servo upravljač i opciju isključenja prednjeg stabilizatora* 2,8-litarski dizel motor za optimalnu ravnotežu efikasnosti goriva i performansi – elektrifikovana verzija sa 48-voltnom tehnologijom “lakog” hibrida biće dostupna početkom...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Svjetska premijera potpuno nove Toyote Land Cruiser

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2023

Toyotin potpuno novi Land Cruiser oslanja se na tradicionalni kvalitet, izdržljivost i pouzdanost koji su potvrđeni u najtežim uslovima eksploatacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.