Popravka ovog Lexusa LFA bi mogla da košta pola miliona evra

Izvor: AutoBlog, 13.Mar.2024, 23:37

Popravka ovog Lexusa LFA bi mogla da košta pola miliona evra

Proizvedeno je tek 500 primeraka Lexusa LFA, a neki od njih već su otišli u večna lovišta. Vrhunski sportski automobil iz najboljih Toyotinih pogona nije jeftin u održavanju, a posebno je zahtevan kada su potrebni opsežniji zahvati. Kombinacija karbona, V10 motora i izuzetno retke ponude samo idu tome u prilog. Konkretni primerak je prošao čuda, ali još uvek za njega ima nade. Stradao je početkom januara kada je vlasnik na jednom okupljanju precenio svoje mogućnosti i preterao s gasom. Put je bio mokar te nije trebalo puno da izgubi kontrolu nad automobilom. Isprečio mu se hidrant, a to će ga na kraju stajati skupo, navodi Index.hr. U stvari, cena popravkke sasvim sigurno prevazilazi pojam "skupo". Suvozačeva vrata imaju ogromnu...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Popravka ovog automobila košta više od pola miliona evra

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Mar.2024, 19:34

Proizvedeno je samo 500 primjeraka, od kojih su mnogi već odavno završili na deponijama. Kombinacija luksuznih materijala, V10 motora i male ponude rezervnih dijelova čine održavanje ovog modela veoma skupim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.