Pokušao vratolomiju u Ladi Nivi pa se survao s trospratnice

Izvor: AutoBlog, 02.Sep.2023, 07:35

Pokušao vratolomiju u Ladi Nivi pa se survao s trospratnice

Nakon gledanja ovog videa možemo govoriti o izdržljivosti kultnog ruskog terenca Lade Nive, ali i o pukoj sreći vozača prilikom slobodnog pada s dvadesetak metara i preživljavanja istog. Ovakav video se ne viđa često, a kao i ostali koji dolaze iz Rusije i ovaj je dosta bizaran. Naime u Rusiji poznati kaskader koji se često upušta u razne vratolomije tipa "ne pokušavajte ovo kod kuće", 32-godišnji Evgenij Čebotarev ili "Ken Block za siromašne" pokušao je da izvede vratolomiju skoka Ladom Nivom sa zgrade na zgradu negde u Severnoj Osetiji u Rusiji i imao je neverovatnu sreću da je preživeo. Kako piše Jutarnji.hr,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Pokušao vratolomiju u Ladi Nivi pa se survao s trospratnice (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2023

Nakon gledanja ovog videa možemo govoriti o izdržljivosti kultnog ruskog terenca Lade Nive, ali i o pukoj sreći vozača prilikom slobodnog pada s dvadesetak metara i preživljavanja istog.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.