Podzemni parking u vašem dvorištu

Izvor: Autoportal.rs, 16.Apr.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podzemni parking u vašem dvorištu

I dok se većina nas bori celog života da makar jedan automobila parkira u svoju garažu neki imaju problema kako da spakiraju sve svoje automobile. I za takav "problem" postoji rešenje.

Verovali ili ne i bogataši se susreću sa problemima kada su u pitanju njihovo ljubimci na četiri točka. Kada dvorište nije dovoljno veliko da se uparkiraju 4 SUV modela, jer kuća sa 10 soba zauzima previše mesta, onda im je potrebna pomoć Švajcaraca.

Inžinjeri iz zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << banaka, sira i satova konstruisali su "Cardok", napravu koja ima za zadatak da od jednog parking mesta napravi dva. Sistem je baziran na liftu koji jedan automobil pošalje pod zemlju dok drugi stoji na njemu, na nivou zemlje.

Za samo 30 sekundi jedan automobil ide pod zemlju i nema nikakvih tragova da se on nalazi ispod nekog Porsche ili Lamborghini modela. U zavisnosti od potreba kupaca "Cardok" može smestiti i više automobila, odnosno otići još dublje pod zemlju.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.