Počela proizvodnja obnovljene Lade Largus

Izvor: AutoBlog, 05.Feb.2021, 10:32

Počela proizvodnja obnovljene Lade Largus

AvtoVAZ je i zvanično počeo proizvodnju obnovljene Lade Largus (u stvari ruska varijanta prve generacije Dacije Logan MCV), pri čemu je prvi primerak bio model u Cross izdanju. Što se izmenjenoig izgleda tiče, ovaj karavan je pre svega dobio promenjeni prednji deo, po uzoru na Vestu. To podrazumeva novu masku, svetla i branik, doteranu haubu i blatobrane, kao i nove točkove i veće bočne retrovizore sa pokazivačima pravca. Što se tiče (pro)terenske verzije, Largus Cross se odlikuje atraktivnijim eksterijerom (crni zaštitni elementi, srebrna zaštita na branicima, krovni nosači, alu točkovi, crni stubovi), bogatijom opremom i povišenim klirensom. Izvršene su i promene u unutrašnjosti, u vidu novog volana, doteranog prednjeg...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Počinje proizvodnja obnovljene Lade Largus

Izvor: B92, 05.Feb.2021

AvtoVAZ je i zvanično počeo proizvodnju obnovljene Lade Largus (u stvari ruska varijanta prve generacije Dacije Logan MCV), pri čemu je prvi primerak bio model u Cross izdanju.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.