Pobeda Ožijea u Meksiku

Izvor: AutoBlog, 11.Mar.2013, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Ožijea u Meksiku

Francuz stigao do drugog trijumfa u WRC šampionatu Sebastijan Ožije pobednik je trećeg ovosezonskog relija u WRC šampionatu koji je u prethodnih tri dana vožen u Meksiku. Francuz koji vozi za tim VW-a tokom tri dana relija je konstantno bio na prvom mestu i samo mu je u petak i delimično u subotu za petama bio Mads Ostberg sve dok nije bio prinuđen da odustane. Iako je Ožije poslednjeg dana relija imao problema sa senzorima na automobilu, to nije ugrozilo njegovu sigurnu pobedu. Na drugom mestu u Meksiku završio je Miko Hirvonen, dok je Belgijanac Tjeri Nojvil po prvi put stigao do podijuma u šampionatu zauzevši treće mesto. Posle dve pobeda u prva tri relija sezone, Ožije drži prvu poziciju u šampionatu sa 44 boda. Preuzeto...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

WRC: Trijumf Ožijera u Meksiku

Izvor: Nacionalna klasa, 11.Mar.2013

Treća runda WRC šampionata vožena je u Meksiku, a na njoj je ubedljiv trijumf odneo Sebastijan Ožijer u VW Polo R WRC automobilu. Ožijeru je ovo druga pobeda ove sezone i on zauzima vodeću poziciju u šampionatu.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.