Peugeot skuter na popustu uz poklon

Izvor: B92, 18.Jul.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peugeot skuter na popustu uz poklon

Tokom aktuelne letnje akcije Peugeot će svim kupcima modela Kisbee odobriti dodatnih 100 evra popusta, tako da se ovaj skuter, dok traju zalihe, može nabaviti po ceni od 1.160 evra.

U Peugeotu kažu da je prednost ovog modela to što je mаli i lаk za upravljanje, pa je zbog toga i namenjen pre svega vožnji u gradskim sredinama.

Skuter Kisbee je pogonjen agregatom zapremine 50 ccm, sa maksimalnom snagom od 3,7 ks. Zahvaljujući rezervoaru od 6.2 l moguće je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostvariti domet do 200 km.

Pored sniženih cena dvotočkaša, Peugeot tokom leta nudi i neke pogodnosti prilikom finansiranja, pa je, na primer, moguće odloženo plaćanje putem platnih kartica na period do 6 meseci ili putem kredita banaka, koji se, za period otplate do 4 godine uz 30% učešća, kreće od 19 evra na mesečnom nivou.

Osim popusta i olakšica pri plaćanju, svi koji se do sredine avgusta odluče za kupovinu bilo kog Peugeot skutera iz aktuelne ponude, na poklon dobijaju sigurnosnu kacigu.

Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti ako posete sajt www.peugeot-skuteri.rs
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.