Pet najboljih konceptnih modela iz Los Anđelesa

Izvor: Autoportal.rs, 23.Nov.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet najboljih konceptnih modela iz Los Anđelesa

Prestižni sajam automobila u Americi privukao je gotovo sve velike svetske proizvođače automobila. Mnogi su tu prvi put predstavili nove modele i specijalne verzije, restilizovana izdanja. Nije manjkalo ni konceptnih modela. Evo koji su to konceptni ostavili najjači utisak na nas.

1. Audi "Prologue"

Konceptni model je napravljen u verziji koja najviše podseća na kupe a primetnu su i daleko više glatke linije. Kada se nađe u proizvodnji dobiće ime "A9" >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << ili "A10".

2. Chevrolet "Chaparral GT6"

Kao i mnogi proizvođači pre njih (Mercedes i Volkswagen) i Chevrolet se odlučio da svoj model, koji se do sada pojavljivao samo u igrici "Gran Turismo 6" zapravo i izradi u punoj veličini.

3. Lexus "LF-C2"

Ovaj koncept je očito osnovna ideja za predstojeći "RC" kabriolet. Ovaj primerak se može pohvaliti najlepšim felnama na celom sajmu.

4. Bentley "Grand" kabriolet

Bentley ovim modelom šalje jasnu i nedvosmislenu poruku da uskoro možemo očekivati kabriolet koji će se po nivou luksuza naći u samom vrhu svoje klase.

5. Scion "iM"

Novi Scion model nije daleko sudeći po ovim fotografijama. U pitanju je automobil sličan modelu "Corolla" hečbek.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.