Peršun nije samo omiljeni začin za supu: Od davnina se koristi za ublažavanje brojnih zdravstvenih tegoba.

Izvor: Kurir, 16.Feb.2024, 19:01

Peršun nije samo omiljeni začin za supu: Od davnina se koristi za ublažavanje brojnih zdravstvenih tegoba.

Peršun nije samo omiljeni začin za supe i jela nego i veoma blagotvorna biljka koja se od davnina koristi u narodnoj medicini za ublažavanje brojnih zdravstvenih tegoba. Lekoviti su koren, list i seme.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.