Perez vrlo blizu novog ugovora

Izvor: Autoportal.rs, 26.Sep.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perez "vrlo blizu" novog ugovora

Vozač kojem niko ne spori veliki talenat, ali koji je zbog svog temperamenta kratko potrajao u svojoj bivšoj ekipi, sada je veoma blizu potpisivanja ugovora koji će mu obezbediti mesto u F1 timu i za narednu sezonu.

Serhio Perez je u ekipu Fors Indija došao na početku ove sezone, nakon što je prošlu proveo u ekipi Meklarena koji je napustio posle samo jedne sezone. Meksikanac veruje da je ovoga puta našao tim koji mu odgovara i da je potpisivanje ugovora o produžetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << saradnje veoma blizu.

"Mislim da smo veoma blizu potpisivanja ugovora po kojem ću u ekipi ostati i naredne sezone. Ali nikad se ne zna, ranije sam imao drugačija iskustva tako da znam da nikad ne znate šta se može dogoditi," rekao je Perez.

Popularni "Čeko" sigurno ima motiv više da do kraja sezone ostvari što bolje rezultate obzirom da je Fors Indija u velikoj borbi sa njegovim bivšim timom, ekipom Meklarena, oko petog mesta u konkurenciji konstruktora.

"Na pravi način smo unapredili bolid i verujem da možemo da se nosimo sa konkurentima. Naša jasna meta jeste Meklaren koji je veoma blizu i naš cilj je da do kraja sezone ostvarimo više bodova od njih," dodao je meksički vozač.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.