Pavlović na podijumu na Silverstonu

Izvor: AutoBlog, 25.Maj.2014, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović na podijumu na Silverstonu

Srpski automobilista Miloš Pavlović nastavlja sa osvajanjem podijuma u okviru prestižnog "Lamborgini Super trofeja Evropa - na prvoj trci drugog trkačkog vikenda sezone, koji se održava na stazi u Silverstonu, Pavlović je u tandemu sa Italijanom Eduardom Piskopom osvojio 2. poziciju, čime su zadržali vođstvo u plasmanu u okviru "Pro" klase! Tandem "Bonaldi motorsporta" nije dobio priliku da pre trke pokaže prave performanse potpuno novog "galjarda LP 560-4" koji je stigao pred ovo takmičenje, s obzirom da su kvalifikacije, zakazane za subotu ujutro, otkazane zbog loših vremenskih uslova. Važeća su postala vremena sa treninga, što je Pavloviću i Piskopu donelo 2. startnu poziciju.Miloš je bio zadužen za start koji je ponovo poremetio...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi uspeh Pavlovića u Silverstonu

Izvor: B92, 25.Maj.2014

srpski automobilista Miloš Pavlović stigao je do trećeg mesta i još jednog podijuma u Silverstonu. Pre trke članovi svih timova pružili su podršku Srbiji u prevazilaženju posledica katastrofalnih poplava i odali poštu nastradalima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.