Pavlović do podijuma u Monci

Izvor: AutoBlog, 22.Apr.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović do podijuma u Monci

Srpski automobilista Miloš Pavlović, fabrički vozač Lamborginija, našao se na podijumu na zvaničnom otvaranju nove sezone. Pavlović je bio za upravljačem automobila “Huracan Super Trofeo Evo” sa kojim je, zajedno sa timskim kolegom Davideom Rodeom osvojio treće mesto u klasi “Pro-Am”, na drugoj trci “Super trofeo Evropa” takmičenja, koje je održano na stazi u Monci. U trci je učestvovalo čak 48 automobila u četiri kategorije. Pavlović je posle trke istakao da je zadovoljan svojim izdanjem u Monci, kao i da je ispunio glavni cilj. “Moj glavni zadatak na ovoj trci je bio da za ekipu Antoneli motorsport i mog timskog kolegu pripremim automobil, kako bi bio što konkurentniji u Monci, ali i u nastavku Super trofeo...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

22.04.2018 ::: Milos Pavlovic - podijum u Monci!

Izvor: AutoMagazin, 22.Apr.2018

Srpski automobilista Miloš Pavlović, fabrički vozač Lamborginija, našao se na podijumu na zvaničnom otvaranju nove sezone..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.