Izvor: AutoBlog, 05.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padaju cene polovnjaka na auto-placevima

Preuzeto sa : Alo.rs Cene polovnih automobila i dalje padaju, i to uglavnom na auto-placevima, gde od početka godine nije bilo nikakvih sniženja. Na to ih je, kažu prodavci, nateralo povećanje poreza na automobile preko 2.000 kubika. Tako su, na primer, luksuzni automobili nedavno pojeftinili i do 20 odsto. Ipak, izgleda da ni to ne pomaže jer sve manje ljudi kupuje. - Mi smo na najavu povećanja poreza za luksuzne automobile snizili cene jer smo procenili da će to sigurno uticati na tražnju. Međutim, otkako je objavljeno u medijima da se povećava porez, nismo prodali nijedan takav automobil - kaže Vladimir Jovanović iz auto-kuće "Holidej" iz Šapca. I u "Autokomercu" kažu da će povećanje poreza sigurno odbiti određen broj kupaca,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Cene polovnjaka i dalje padaju

Izvor: Mondo, 05.Maj.2009

Cene polovnih automobila i dalje padaju i to uglavnom na auto-placevima, gde od početka godine nije bilo nikakvih sniženja. Na to ih je, kažu prodavci, nateralo povećanje poreza na automobile preko 2.000 kubika.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.