PRONAĐEN MRTAV ČOVEK U AUTOMOBILU: Ne zna se uzrok smrti, ČAČANI PRESTRAVLJENI

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐEN MRTAV ČOVEK U AUTOMOBILU: Ne zna se uzrok smrti, ČAČANI PRESTRAVLJENI

Čačanin Z. B. (37), pronađen je večeras mrtav u automobilu, ispred zgrade Lovačkog doma u selu Ostra, nedaleko od Čačka.

Na njegovom telu nisu pronađeni tragovi nasilja, a obdukcijom tela biće utvrđen uzrok smrti, pišu beogradski mediji.

Lovački dom se nalazi pod planinskim masivom Ostrice i Vujna, daleko od centra sela i u njegovoj neposrednoj blizini nema kuća, tako da je taj objekat često stecište onih koji pojedine radnje žele da obave daleko od očiju znatiželjnih.

Prema saznanjima iz policije nesrečni čovek je poreklom iz ovog sela, sa prijavljenim prebivalištem u čačanskom naselju Ljubić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Čačanin se ubio gasom iz auspuha

Izvor: Blic, 06.Okt.2016, 14:43

Čačanin Zoran B. (38), čije je telo nađeno u automobilu parkiranom na proplanku ispred Lovačkog doma u Ostri, nadomak Čačka, ubio se tako što je iz auspuha sproveo crevo do unutrašnjosti vozila u kojem se ugušio, saznajemo iz istrage...Na njegovom telu, prema saznanjima iz policije, nisu nađeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.