PREMIJERNO U SRBIJI: Stigla kineska zver, posetioci sajma automobila očarani - OVO MU JE CENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 17:01

PREMIJERNO U SRBIJI: Stigla kineska zver, posetioci sajma automobila očarani - OVO MU JE CENA

Sklop lepog i korisnog.
Na ovogodišnjem beogradskom Sajmu automobila predstavljeno je novo kinesko čudo "Geely Coolray", vozilo koje doživljava evropsku premijeru.
Ovaj model obećava da će nas iznenaditi inovacijama, elegantnim dizajnom i impresivnim performansama koje su postale zaštitni znak "Geely" automobila. Svi ljubitelji automobila sa nestrpljenjem očekuju da otkriju šta "Geely Coolray" donosi na tržište i kako će oblikovati budućnost automobilske industrije.
Geely Coolray je, do sada, širom sveta prodat u 800.000 primeraka. Iz kineskog brenda kažu da se pozicionira kao "pametni SUV" sa nadogradnjama u dizajnu, pogonskom sklopu, tehnologiji i bezbednosti. U pitanju je kompaktni SUV...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.