POTEZ ZA NEVERICU: Motociklista šokirao vozače automobila, niko nije očekivao OVAKVU LUDOST (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 17:24

POTEZ ZA NEVERICU: Motociklista šokirao vozače automobila, niko nije očekivao OVAKVU LUDOST (VIDEO)

Nije poznato gde i kada je nastao ovaj snimak.

Šokantan snimak jedne situacije u saobraćaju osvanuo je na Instagramu, a u glavnoj ulozi našao se motociklista.

Kako se može videti na snimku, vozač motora je imao sasvim dovoljno mesta da obiđe kolonu automobila koja je stajala u jednoj ulici zbog crvenog svetla na semaforu, ali je on odlučio da učini nešto što niko u tom trenutku nije očekivao.

A post shared by SjeboMeKarburator (@sjebomekarburator)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Motociklista je dao gas i počeo da se penje na vozila! Od zadnjeg dela, preko krova i haube... Prvo Reno Klio, pa Reno Megan...

A vozači automobila u neverici posmatraju ovaj prizor, dok je vlasnik Megana krenuo da izlazi iz kola, verovatno u nameri da se obračuna sa motociklistom.

Nije poznato gde i kada je nastao ovaj snimak, ali ovakva ludost u saobraćaju se zaista retko viđa i izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.